Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

θρυλοι

 Οι πρώτοι θρύλοι σχετικά με το Τρίγωνο των Βερμούδων ξεκινούν ήδη με τον Χριστόφορο Κολόμβο. Το 1492, λίγο πριν φτάσει στις Δυτικές Ινδίες ο Κολόμβος σημείωσε στο ημερολόγιο του πλοίου του οτι αυτός και το πλήρωμα του είχαν παρατηρήσει μια τεράστια μπάλα φωτιάς να πέφτει στην θάλασσα και οτι η πυξίδα τους συμπεριφερόταν λανθασμένα. Στις 11 Οκτωβρίου ο Κολόμβος και ένας άλλος άντρας είδαν ένα φως πάνω απο τα νερά το οποίο εξαφανίστηκε ξαφνικά. Από την εποχή του Κολόμβου περισσότερα απο 100 πλοία και αεροπλάνα έχει αναφερθεί οτι χάθηκαν στο Τρίγωνο των Βερμούδων. 

    Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν οτι το Τρίγωνο στεγάζει την περίφημη χαμένη πόλη της Ατλαντίδας. Δεν έχει παρουσιαστεί κανένα στοιχείο που να στηρίζει την θεωρία αυτη αλλά πολλοί υποστηρίζουν οτι "ένιωσαν" τις δυνάμεις της χαμένης πόλης.


    Πολλοί ακόμα εξαιτίας της έλλειψης πληροφοριών και του μυστηρίου που υπάρχει στρέφονται στη μόνη δυνατή λύση- εξωγήινοι. Πάλι όμως δεν υπάρχουν ενδείξεις που να δείχνουν κανένα σημάδι απο εμφάνιση UFOs στην περιοχή.


    Άλλοι πιστεύουν ότι ένα πεδίο ενέργειας με παρέκκλιση δημιουργεί στρεβλώματα χρόνου ή ακόμα και κενά. Μια πτήση με επιβάτες (National Airlines 727) εξαφανίστηκε απο τις οθόνες του ραντάρ στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαιάμι για 10 λεπτά. Κατα την άφιξη το πλήρωμα αρνήθηκε οτι κατι παράξενο είχε συμβεί εκτός του οτι ταξίδεψαν για 10 λεπτά ανάμεσα σε λεπτή ομίχλη.

    Άλλη μια υπόθεση που ενδυναμώνει τη θεωρία αυτή είναι εκείνη της Carolyn Casico και του επιβάτη της. Η Carolyn, πιλότος για πολλά χρόνια, είχε ναυλωμένη πτήση στο νησί Turk στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Καθώς πλησίασε το νησί το προσωπικό του εδάφους την είδε να κάνει κύκλους άσκοπα. Ο υπεύθυνος του αεροδρομίου δεν λάμβανε καμιά απάντηση μέσω του ασύρματου, όταν την άκουσε να λέει στον επιβάτη της, " Δεν μπορώ να το καταλάβω. Αυτό έπρεπε να είναι το νησί Turk αλλά δεν υπάρχει τίποτα εδώ. Είναι το σωστό μέρος στον χάρτη, το σχήμα είναι σωστό αλλά το νησί φαίνεται ακατοίκητο - ούτε κτίρια, δρόμοι, τίποτε…". Μετά από μερικούς κύκλους ακόμα έκανε στροφή προς τα πίσω κι έφυγε. Κανείς δεν ξαναείδε μετά απο αυτό την Carolyn και τον επιβάτη της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου