Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ξεπουλαμε ! !







Αγ. Θωμάς (Σαρωνικός κόλπος) 15,000,000 ευρώ
Ο Άγιος Θωμάς αποτελεί μέρος της αλυσίδας Διαπόρι στον Σαρωνικό κόλπο. Το νησί είναι το μεσαίο μιας αλυσίδας τριών νησιών που διατίθενται σήμερα προς πώληση, και ανέρχεται συνολικά σε 300 στρέμματα (όχι ελληνικά αλλά acres), 50 εκ των οποίων προσφέρονται ξεκάθαρα προς αγορά. Το νησί απέχει 20 λεπτά από την Κόρινθο με θαλάσσιο ταξί, και 45 λεπτά από την Αθήνα. Το κοντινότερο αστικό κέντρο είναι το χωριό Κόρφος ενώ τα Μέγαρα είναι μόλις μισή ώρα μακριά, καθιστώντας την τοποθεσία απόλυτα προνομιακή για την ελίτ της Ευρώπης!

Ναυσικά (Ιόνιο Πέλαγος) 6,900,000 ευρώ
Η Ναυσικά αποτελεί το καλύτερο ελληνικό ιδιωτικό νησί στην αγορά. Βρίσκεται στην αλυσίδα των Ιόνιων νήσων και υπόκεινται στην εξουσία της Κεντρικής Ελλάδας, αυτό το περίπου 1235 στρεμμάτων νησί είναι ένα από τα τελευταία υπανάπτυκτα σημεία στο Ιόνιο Πέλαγος και είναι ιδανικό για όσους θεωρούν την ιδιωτική τους ζωή πολύτιμη.




Καρδιότησσα (Αιγαίο Πέλαγος) 6,500,000 ευρώ
Ένα νησί που ως λευκός καμβάς, περιμένει τον εμπνευσμένο καλλιτέχνη του.. για να το μετατρέψει σε κέντρο αναψυχής των αηδιαστικά πλουσίων. Το νησί βρίσκεται ανάμεσα στην Φολέγανδρο (7 λεπτά με ταχύπλοο) και τη Σίκινο (10 λεπτά με ταχύπλοο), στην καρδιά των Κυκλάδων. Με 800 στρέμματα γης και απόλυτα καθαρούς και σταθερούς τίτλους κυριότητας, τεκμηριωμένους από το Ελληνικό κράτος!






Μικρή Αμοργός (Αιγαίο Πέλαγος) 6,100,000 ευρώ


Το νησί πωλείται με την απίστευτη σημείωση ότι δεν πρόκειται για το μεγάλο νησί της Αμοργού!Προς θεού δηλαδή! Σχεδόν 500 στρέμματα, αυτό το νησί θα μπορούσε να χωρέσει όχι μόνο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και γήπεδο του γκολφ, αλλά και μια αρκετά μεγάλη πόλη! Επίσης, θα μπορούσε να κατασκευαστεί μαρίνα για τα γιωτ των αηδιαστικά πλουσίων, ένα ενυδρείο ή ακόμη και κέντρο ωκεανογραφικών ερευνών. Η μικρή Αμοργός είναι άλλος ένας λευκός καμβάς που περιμένει τον εμπνευσμένο καλλιτέχνη της..



Καλτσονήσι (Επτάνησα) 5,000,000 ευρώ

Σπάνια και αποκλειστική ευκαιρία να κατέχει κανείς ένα κομμάτι του παραδείσου στο Ιόνιο πέλαγος! Πολύ κοντά βρίσκονται οι Αντίπαξοι ενώ ένα στενό φιορδ χωρίζει το νότιο άκρο των Παξών από το Καλτσονήσι..








Λυχνάρι Χερσονήσου (Κορινθία) 3,000,000 ευρώ


Διότι δεν πωλούνται μόνο νησιά.. Φανταστική ευκαιρία, λοιπόν, η χερσόνησος αυτή η οποία απέχει μόλις 10 λεπτά δυτικά της Κορίνθου. Μεγάλη παραλία, καταπληκτική θέα, ελαιόδεντρα σε όλη της την έκταση - για να μην ξοδεύεται ο ιδιοκτήτης - και με πόσιμο νερό. Η τιμή της πληροφορούμαστε μόλις έπεσε στο μισό της αξίας της..  







Άγιος Αθανάσιος (Κόλπος Κορίνθου) 1,500,000 ευρώ


1,5 χιλιόμετρο από την Ιτέα και σε μικρή απόσταση από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου. Το νησί είναι μικρό, 10,811 τετραγωνικά μίλια, με πεύκα και ελαιόδεντρα σε όλη του την έκταση. Και τώρα τα καλύτερα: Δίνεται απρόσκοπτη, πλήρης και χωρίς περιορισμούς κυριότητα, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά από διάφορες δημόσιες αρχές. Ο Άγιος Αθανάσιος θα πωληθεί με επίσημο χάρτη χρήσης ο οποίος θα προσδιορίζει την περιοχή που έχει ήδη εγκριθεί για ανάπτυξη. Η έγκριση για ανάπτυξη προσθέτει μεγάλη αξία στο νησί!



Τραγονήσι, Σαρωνικός (Πελοπόννησος)


90 στρέμματα και ένα εκ μιας τριάδας νησιών, που απέχει μόλις 45 λεπτά με σκάφος από την Αθήνα, ή περίπου δυο ώρες με το αυτοκίνητο. Πολύ κοντά βρίσκεται το παραθαλάσσιο χωριό Κόρφος. Το τέλειο κρυσφήγετο και ένα από τα πολύτιμα πετράδια του Σαρωνικού..





Άγιος Ιωάννης (Πελοπόννησος)


Εκπληκτική ευκαιρία και αυτό το μεγάλο ελληνικό νησί, που βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, ενώ και αυτό απέχει 15 λεπτά από το γραφικό ψαροχώρι Κόρφος. Η πόλη των Μεγάρων απέχει μόνο μισή ώρα ενώ η Αθήνα απέχει 45 λεπτά με πλοίο κατά μήκος της ακτής, κάνοντας και αυτή την τοποθεσία ιδανική για την ελίτ της Ευρώπης!  



Βούβαλος, (Αμβρακικός κόλπος) 


Αυτό το εκπληκτικό ιδιωτικό νησί βρίσκεται στον Αμβρακικό Κόλπο, στη βορειοδυτική Ελλάδα. Ο Αμβρακικός κόλπος οδηγεί στο Ιόνιο Πέλαγος. Το νησί αποτελείται από ελαιώνες, δάση, βουνά και απόκρημνα βράχια. Ο Βούβαλος διαθέτει ένα εντυπωσιακό και ασυνήθιστο σχήμα το οποίο παρέχει φυσικά λιμάνια. Υπάρχει επίσης μια λιμνοθάλασσα στο κέντρο του νησιού. Δελφίνια και όμορφες αμμουδιές αλλά και σε βολική τοποθεσία, το νησί βρίσκεται κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο και πολλές μικρές πόλεις.




Ας περάσουμε τώρα στα "ανώνυμα" νησιά
..



Ελληνικό Νησί 01 (Ιόνιο Πέλαγος)

Η έκταση του νησιού είναι 678 στρέμματα, με διαστάσεις περίπου 1,4 χιλιόμετρα μήκος και 1,3 χιλιόμετρα πλάτος. Βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος και σε γεωγραφικό πλάτος: 38Β και μήκος: 21Α ενώ έχει 77 μέτρα υψόμετρο. Πλούσια βλάστηση ενώ το νησί είναι ακατοίκητο. Η γη σε αυτό το ιδιωτικό νησί αποτελείται από 230.000 τ.μ. λειβάδια, 490.000 τ.μ. δάση και 64.000 τ.μ πλήρως διαθέσιμης έκτασης. Διαθέτει δύο φυσικά λιμάνια και δύο φυσικές παραλίες με τη δυνατότητα δημιουργίας περισσότερων.Διαθέσιμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα καθώς και η άδεια οικοδόμησης. Μπορούν να χτιστούν περίπου 185.000 τ.μ., ανάλογα με το πώς θα χρησιμοποιηθεί η γη, ενώ υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος περίπου 25 μέτρα από την ακτή, καθώς και διαθέσιμη παροχή νερού. Το νησί ανήκει σε ένα συγκρότημα πέντε όμορφων νησιών, τις Εχινάδες. Ακριβώς μπροστά από αυτά βρίσκεται ο κόλπος του Αστακού. Η πόλη του Αστακού είναι ένα μικρό ψαροχώρι με 2.000 κατοίκους που τους καλοκαιρινούς μήνες προσελκύει μεγάλο αριθμό τουριστών. Υπάρχει αεροδρόμιο στο Αγρίνιο, 60 χιλιόμετρα μέσα στην ενδοχώρα. Το νησί βρίσκεται κοντά στο σύστημα εθνικών οδών της ηπειρωτικής Ελλάδας, πράγμα που κάνει το ταξίδι με το αυτοκίνητο σε Αθήνα, Πελοπόνησσο αλλά και Βόρειο Ελλάδα πολύ βολικό. 

Η Ελλάδα είναι ευλογημένη με περίπου 3.000 νησιά! Από αυτά, μόνο μια χούφτα είναι ιδιόκτητα, με το Σκορπιό το διασημότερο ελληνικό νησί που ανήκε στον Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Το ελληνικό κράτος, λοιπόν, προσφέρει άλλα δύο ελληνικά νησιά προς πώληση, μια που τα έχουμε τόσα πολλά, στην ίδια τοποθεσία - μόνο 17 μίλια από το Σκορπιό!



Ελληνικό Νησί 02 (Ιόνιο Πέλαγος)

Μεγάλη η ευκαιρία για τουριστικές επιχειρήσεις σε αυτό το νησί για όποιον επενδύσει σε ελληνική ακίνητη περιουσία! Και επειδή η Ελλάδα είναι μια χώρα της ΕΕ, οι αγοραπωλησίες ακινήτων και οι επενδύσεις σε ακίνητα είναι πολύ απλή. Το νησί έχει έκταση 236 στρέμματα, βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος, κοντά στο Σκορπιό του Ωνάση. Το δεύτερο από τα πέντε νησιά του συμπλέγματος των Εχινάδων, μπροστά από τον κόλπο του Αστακού (όπως παραπάνω).



Ελληνικό Νησί 03 (Ιόνιο Πέλαγος)


Η έκταση του ιδιωτικού αυτού νησιού είναι 200 στρέμματα, το οποίο επίσης βρίσκεται κοντά στον Σκορπιό του Ωνάση, στο Ιόνιο πέλαγος και αποτελεί το τρίτο νησί του συμπλέγματος των Εχινάδων, μπροστά από τον κόλπο του Αστακού (όπως παραπάνω).





Παράλληλα η αμερικάνικη ιστοσελίδα www.buygreekislands.com, προτείνει την αγορά οικοπέδων σε διάφορα μη οικοδομήσιμα νησιά της Ελλάδας και έχει προχωρήσει σε διαφημιστική καταχώρηση στην αμερικάνικη εφημερίδα«San Francisco Chronicle».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου