Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Η βύθιση του Τιτανικού και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, FED!

Σύμφωνα με την θεωρία συνωμοσίας που φιλοξενείται  στο "Les monde Malade des Jesuites"-  οι τρεις μεγιστάνες εβραίοι που επέβαιναν στον "Τιτανικό" είχαν διαφωνήσει με την ίδρυση του  Ομοσπονδιακού Συστήματος Αποθεμάτων των ΗΠΑ που σχεδίαζαν οι εβραίοι κροίσοι  της Αμερικής.

  Ο λόγος της διαφωνίας τους: και οι τρεις θα έμεναν έξω από την μεγαλύτερη μέχρι τότε "μπίζνα"  στην ιστορία του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.

  Ο Astor, ο Guggenheim και ο Straus ήταν αποφασισμένοι να εμποδίσουν με κάθε τρόπο - ο καθένας για λογαριασμό του την ψήφιση του Νόμου περί Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων που ουσιαστικά θα άνοιγε τον δρόμο για την ίδρυση της ιδιωτικής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ!

  Η συγκεκριμένη όμως τράπεζα αποτελούσε απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουν οι Ιησουίτες να εξυπηρετήσουν τον βασικό λόγο ύπαρξης του Τάγματος Ιησουιτών: την ισχυροποίηση του Βατικανό.
  Με την βύθιση του Τιτανικού και τον θάνατο των τριών εβραίων μεγιστάνωνπου δημιουργούσαν εμπόδια, ο δρόμος ήταν πλέον ανοιχτός! Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν οι Ιησουίτες αφού λίγα χρόνια αργότερα θα καταλάβαιναν οτι κανείς και τίποτα δεν θα σταματούσε την εβραϊκή κοινότητα από το να πάρει στα χέρια της τον απόλυτο έλεγχο της οικονομίας των ΗΠΑ!

Ποιοι είναι οι εβραίοι ιδιοκτήτες της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, FED.

  Το ναυάγιο του Τιτανικού έγινε στις 14 Απριλίου 1912. Τα άψυχα σώματα των τριών πάμπλουτων  εβραίων  επιβατών εντοπίστηκαν λίγες ημέρες μετά σε μικρή απόσταση από τον τόπο του ναυαγίου. Στις  23 Δεκεμβρίου 1913 - δηλαδή  ενάμιση χρόνο μετά - ψηφίστηκε από το αμερικανικό Κογκρέσο με νομοσχέδιο- εξπρές ο νόμος περί ομοσπονδιακών αποθεμάτων ενώ μία ώρα (!) μετά υπεγράφη η ίδρυση της Federal Reserve Bank της γνωστής FED που πρωταγωνιστεί σήμερα στην παγκόσμια οικονομική σκηνή.

  Η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ - υπό τον απόλυτο έλεγχο των αμερικανοεβραίων - ήταν η πρώτη κεντρική τράπεζα κράτους που ανήκε σε ιδιώτες!! Ιδιοκτήτες της τράπεζας εμφανίζονται μέχρι και σήμερα οι οικογένειες Rockfeller, Rothchild, Lazares, Moses Seaf, Goldman Sacs και άλλοι.

  Όπως όλες οι θεωρίες συνωμοσίας έτσι και αυτή του "Τιτανικού" σηκώνει πολύ συζήτηση, αντιρρήσεις, διορθώσεις μέχρι και την απόλυτη απόρριψη. Τα συμπεράσματα είναι προσωπική υπόθεση του καθενός από εμάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου